Kategorier

Viron eVo flerhastighedspumper Se fuld størrelse

Viron eVo flerhastighedspumper

Viron eVo er den næste generation af pumper. Det er en serie energieffektive pumper med fuldt variabel hastighed og med indbygget 24-timers timer, med mulighed for 4 daglige driftsperioder. De passer til alle bassinstørrelser og filtreringssystemer.

Viron eVo pumperne er simple og brugervenlige. Der er 3 pre-programmerede hastigheder, som vil passe til de fleste bassiner og anvendelser. Hver hastighed kan justeres med et enkelt tryk på en op-og-ned knap. Pumpens aktuelle drift og RPM vises hele tiden i displayet, for at gøre Viron eVo pumpen så brugervenlig som mulig.

Ved at øge eller sænke hastigheden på pumpen ændres gennemstrømningen tilsvarende. Halverer man pumpens hastighed, falder energiforbruget med mere end 85%. Sammenlignet med en almindelig pumpe, vil Viron eVo spare mellem 4.200 og 7.200 kr. om året i driftsomkostninger alt efter drift tiden (i Danmark). Desuden reduceres udledningen af drivhusgasser med op til 80% (når energien leveres fra kulfyrede kraftværker).

Viron eVo P320 er ideel til den gennemsnitlige bassinstørrelse. Den kan returskylle sandfilter op til 800 mm. i diameter samt yde kraftigt sug, når bassinet rengøres manuelt. Ydelseskapacitet op til 18 m3 i timen. Viron eVo P600 er storebror til P330, og har samme egenskaber som P320, men har større forfilter og ydelseskapacitet op til 36 m3 i timen.

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig
DKK 19.531,25 inkl. moms
DKK 15.625,00 ekskl. moms
13 andre varer i samme kategori:
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 37 32 00

Send os en e-mail
Bestil et pool service